Rreth nesh

Avokat Xhevdet Pajova

Themelues dhe partner i Zyrës ligjore G&P Law Albania.

Avokat Eni Grykshi

Themelues dhe partner i Zyrës ligjore G&P Law Albania.

Asistencë ligjore profesionale në te gjitha fushat e së drejtës civile, penale dhe administrative


G&P Law Albania

Studio jonë ligjore e ka zanafillën në vitin 2015 në Elbasan, Shqipëri dhe përbëhet nga dy avokatë energjikë dhe profesionistë me eksperiencë të konsiderueshme dhe aftësi të shkëlqyera në njohjen e ligjit, me një  përvojë të vyer në përfaqësimin e një shumëllojshmërie klientësh në fusha të ndryshme ligjore.

Ofrojmë shërbim të plotë dhe këshillojmë klientët në të gjitha fushat e të drejtës civile, penale dhe administrative.

Parimi i zyrës tonë është përkushtim, profesionalizëm, transparencë. 

Jeni Në Vendin E Duhur!

Angazhim maksimal në mbrojtje të interesave tuaja

Av. Xhevdet Pajova

Av. Eni Grykshi

Na Kontaktoni 24/7
OSE

Rezervo takimin tënd Me E-Mail