Angazhim maksimal në mbrojtje të interesave tuaja

Ne fokusohemi tek rezultatet dhe ofrojmë zgjidhje!

+355 69 43 20 488
+355 69 33 76 090

Ofrojmë asistencë ligjore profesionale në te gjitha fushat e së drejtës civile, penale dhe administrative

Jeni në vendin e duhur!

Studio jonë ligjore e ka zanafillën në vitin 2015 në Elbasan, Shqipëri dhe përbëhet nga dy avokatë energjikë dhe profesionistë me eksperiencë të konsiderueshme dhe aftësi të shkëlqyera në njohjen e ligjit, me një  përvojë të vyer në përfaqësimin e një shumëllojshmërie klientësh në fusha të ndryshme ligjore.

Ofrojmë shërbim të plotë dhe këshillojmë klientët në të gjitha fushat e të drejtës civile, penale dhe administrative.

Parimi i zyrës tonë është përkushtim, profesionalizëm, transparencë. 

10 vite eksperiencë
Sigurojmë suksesin
Law and Justice concept. Mallet of the judge, books, scales of justice.. Courtroom theme.

Shërbimet tona

E Drejta Tregtare

Zyra jonë ofron konsulencë ligjore efektive dhe të orientuar drejt biznesit për kompani dhe klientë individual vendas dhe të huaj.

E drejta e punës

Konsulencë dhe mbrojtje ligjore për çeshtje që kanë si objekt sigurinë në punë, kontratat individuale dhe kolektive të punës si dhe marrëdhëniet e punëdhënësve me shtetin.

E drejta familjare

Ofrojmë asistencë ligjore në procedurat e nevojshme per zgjidhjen e martesës, përcaktimin e përgjegjësisë prindërore dhe kujdestarisë.

E drejta e pronësisë

Ju vijmë në ndihmë në cështje që kanë të bëjnë me pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme si dhe në zgjidhjen e problematikave që lidhen me to.

E drejta penale

Suport dhe mbrojtje efektive që në momentet e para të ndjekjes penale. Përfaqësim dinjitoz në të gjitha shkallët e gjykimit dhe organeve ligjzbatuese.

E drejta administrative

Ofrojmë shërbime ligjore për konfliktet midis individëve, personave fizikë/juridikë dhe administrates publike.

Apelasi/Espulsi

Trajtojmë raste të ndryshme apelasi/espulsi. Ofrojmë sherbimin e verifikimit dhe aplikimit për marrje informacioni në çdo kohë.

Asistencë ligjore profesionale në te gjitha fushat e së drejtes civile, penale dhe administrative

Përse duhet te na zgjidhni ne!

Tarifa transparente

Tarifat tona janë standarte, transparente dhe të mirëmenduara per ti ardhur në ndihmë çdo kategorie ekonomike të klientëve tanë.

Shërbim klienti i përkryer

Mjafton vetëm një telefonatë apo e-mail në kontaktet tona dhe do të merrni një përgjigje imediate për kërkesën tuaj.

Historik i gjatë suksesi

Krenohemi me një listë të gjatë suksesi në shërbimet e ofruara si për individë ashtu dhe për kompanitë me te cilat punojmë ndër vite.

1000+

Konsulenca me klientë

93%

Raste të suksesshme

20+

Shërbime të ofruara

10+

Vite eksperiencë

Na kontaktoni 24/7
OSE

Rezervo takimin tënd me e-mail

Ofrojmë mbeshtetjen tonë në çdo kohë

Vlerësimet e klientëve

Ju falenderoj për shërbimin e shpejtë dhe efikas të ofruar nga zyra juaj.
Anonim
Elbasan
Faleminderit për zgjidhjen pozitive dhe të shpejtë që i dhatë çështjes tonë familjare.
Anonim
Tirane

Adresa: Rruga Muca Shqiptari, Elbasan 3001
Orari: E Hënë-E Premte: 9.00 AM–6.00 PM

Av. Eni Grykshi
Cel : +355 69 43 20 488
Email : eni.grykshi@gmail.com
Av. Xhevdet Pajova
Cel : +355 69 33 76 090
Email : xhpajova@gmail.com

© G&P Law Albania 2021 – Të gjitha të drejtat e rezervuara.